Verzend & Retourbeleid

Verzendbeleid

Voor de verzending werken wij samen met Bpost, PostNL & DPD. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit is vaak al binnen 2 werkdagen. Wanneer je na 5 dagen je bestelling nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. (business@athlegroup.com)

Je bestelling kan bij jouw thuis worden afgeleverd, op een afhaalpunt of op een ander adres. Wij vragen per bestelling een bijdrage in de verzendkosten van € 7,50 (Vast Tarief). Voor verzending naar Nederland bedragen de verzendkosten €10,95

Op zon- en feestdagen wordt er niet geleverd.

Retourbeleid

Als je niet tevreden bent over onze producten dan kun je jouw bestelling zonder problemen ruilen of retourneren binnen 7 dagen.

Producten dienen ongebruikt, in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. De producten mogen geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Een retourzending dient te zijn voorzien van track & trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending (inclusief de kosten hiervan).

Als we jouw geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen door ons teruggestort op jouw rekening of geruild door een ander/gelijkaardig product.

Wil je een bestelling ruilen of retourneren? Neem gerust contact op met onze klantenservice: business@athlegroup.com